Home » , , , » Η Gotham στο σαλόνι μας!

Η Gotham στο σαλόνι μας!

Written By Φώτης Κώτσογλου on Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 | 1:57:00 μ.μ.

Είστε έτοιμοι για μία βόλτα στη Gotham City, πριν κάνει εκεί την εμφάνισή του ο Batman; Αν ναι, είστε τυχεροί, αφού τέτοιου είδους τηλεοπτική σειρά ετοιμάζεται για το FOX!

Το να δούμε τον άνθρωπο νυχτερίδα στη μικρή οθόνη, αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός. Ωστόσο, σύμφωνα με το συνήθως έγκυρο site Deadline, σε φάση δημιουργίας βρίσκεται το project Gotham, του οποίου πρωταγωνιστής θα είναι ο detective και όχι ακόμα commissioner, James Gordon.


Ένας νεότερος Gordon θα πρωταγωνιστεί...
Μάλιστα, έχουμε ήδη προσπεράσει το στάδιο του επεισοδίου pilot, καθώς υπάρχει πίστη πως η εν λόγω προσπάθεια δεν χρειάζεται τεστάρισμα, αλλά άμεση εφαρμογή. Στη σειρά, θα γνωρίσουμε καλύτερα τον Gordon και τους κακοποιούς οι οποίοι έφεραν στο απροχώρητο τη διαφθορά στη σκοτεινότερη πόλη όλων των εποχών, πριν επέμβει ο σπουδαιότερος detective όλων των εποχών.

Ήδη ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Οι αθεόφοβοι σκληροπυρηνικοί comic book fans έχουν ήδη ονειρευτεί το κατάλληλο φινάλε για τη σειρά, που δεν είναι άλλο από τη δολοφονία των γονέων του Bruce Wayne! Ναι, φαντάστηκαν το τέλος και ακόμα δεν έχουν δει ούτε ένα δευτερόλεπτο του Gotham. Παρόλα αυτά, η παραπάνω ιδέα, είναι γοητευτική...

Πως σας φαίνεται για series finale;
Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας, παράλληλα με την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς «Agents of SHIELD», αφού Warner Bros και DC είναι αποφασισμένοι να ακολουθήσουν κάθε επιτυχημένο βήμα του αντίπαλου δέους, που δεν είναι άλλο από τη Marvel.

Ωστόσο, αντίθετα με τον κινηματογράφο, όσον αφορά την τηλεόραση, η WB είναι ήδη ένα βήμα μπροστά. «Smallville», «Human Target» παλαιότερα και τώρα το «Arrow», με τον Flash να είναι προ των πυλών του CW, οι άνθρωποι έχουν αποδείξει ότι ξέρουν τι χρειάζεται ένα τέτοιο τηλεοπτικό show. Έστω κι αν το τελευταίο αντίστοιχο show με επιρροές από τον Batman, το «Birds of Prey» απογοήτευσε τους πάντες.


To cast του «Birds of Prey». Από αριστερά προς τα δεξιά: Huntress, Oracle,  Black Canary.
Όπως αναφέρει το ign.com, σε άρθρο του για το Gotham, αυτή η κίνηση αποδεικνύει μεταξύ άλλων πως η εποχή του Christopher Nolan έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ο χαρακτήρας του Batman έφτασε αρκετές φορές ένα βήμα από τη guest star εμφάνιση στο «Smallville», το CW δούλευε πυρετωδώς για τη σειρά «Graysons» με πρωταγωνιστή τον Robin, αλλά τίποτα από αυτά δεν έγινε πραγματικότητα, λόγω του δημοφιλούς σκηνοθέτη.

Όσο έφτιαχνε την τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη, δεν ήθελε στοιχεία από τη μυθολογία του ήρωα να εμφανίζονται σε κανένα άλλο μέσο. Δικαιολογημένα, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση. Ωστόσο πλέον, ένα διευρυμένο universe μεταξύ κινηματογράφου και τηλεόρασης μοιάζει ιδανικός χώρος ανάπτυξης κάθε ιδέας, με την πρεμιέρα του «Agents of SHIELD» να δείχνει τον δρόμο.
Share this article :
 
Στηρίζουμε : RainbowRadio | RainbowRadio | RainbowRadio
Copyright © 2013. Rainbow Web Radio - All Rights Reserved
RainBow Radio Created by Rainbow Radio Published by Rainbow Radio
Proudly powered by RainbowRadio